2012-12-29 08:24:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Végre kiderül ön felett az ég

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon megszokta már, hogy kénytelen elfogadni bizonyos munkákat csak azért, mert igen nagy szüksége van a pénzre. Nem gondolja, hogy kissé alulértékeli magát? Mérlegelje, hogy valójában mennyire jogos a pénzéhsége.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szétszórtságában megfeledkezhet egy fontos dátumról, határidőről, vagy rokoni ünnepről. A szemrehányás ma biztosan nem marad el. Mentegetőzés helyett szerezzen be sürgősen egy naptárat. Legalább a jövő évre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma úgy érezheti magát, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra miatt képes lehet lángra lobbanni. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhessen magából. Mivel is elégedetlen tulajdonképpen?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemesen telik az idő, különösen, ha nem dolgozik a két ünnep között sem. A mai napot végre egy olyan hobbijának szentelheti, amit már régóta szeretett volna feleleveníteni. A példa ragadós lehet: a családját is bevonhatja.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önnek mindig is nehezére esett, hogy szívességet kérjen. Ma is így van ez, és biztosíthatom, hogy jobban is jár, ha kerüli. Akitől segítséget kérne, nincs a helyzete magaslatán, és hogy ezt palástolja, önnel lenne arrogáns.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre kiderült ön felett az ég: a kedvesével is tökéletessé vált a harmónia, és a gyermekeikben is igazán örömüket lelhetik. Anyagi gondjaik nincsenek, a terveik teljesülni látszanak. Már csak egy jó vacsorát kell főznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha úgy van, hogy az utóbbi időben túlhajszolta magát, most igazán nem kell csodálkoznia azon, hogy rosszul van. Ha azonban ez nem igaz, és elvileg ügyel az étrendjére és az alvása is kielégítő, akkor máshol kell keresnie az okokat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha nincs állása, akkor még ma telefonáljon, járja körbe az adódó lehetőségeket. Ne gondolja, hogy csak azért, mert évvége van, úgyis reménytelen a helyzet. Talán épp azért talál ma ön állást, mert mások is így gondolkodnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Folytonosan álmodozik. Én nem osztom azt a véleményt, hogy az álmodozás az élet megrontója. Sőt: a jó álmok hozzák el nekünk a jövőt. Most ebből sokat megvalósíthat. Ha úgy tetszik, lehozhat a földre. Vagy a földet emelheti odáig.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha folyton csak a hibákat keresi a partnerében, akkor ne csodálkozzon, hogy nehezen marad meg ön mellett. Ha valaki végül mégis kitart, azt becsülje meg. Ha végre meglátja a jót is benne, akkor ennél többre is képes lesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön az a fajta ember, aki nem viseli el hosszú távon, hogy csak magáért és a szűkebb családjáért tevékenykedjen. Szeretne valamilyen karitatív tevékenységet végezni. Látogasson el egy kutyamenhelyre, vagy árvaházba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne ossza meg véleményét, abból baja lehet. Ön tud úgy kritizálni, hogy az mégis dicséretnek hat. És ami a fő, eléri az óhajtott változást. És ez a lényeg. Legyen hát ügyes!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: